pancuran leungeun hemat cai

Pondok Description:

caina geus wasted nalika urang butuh pancuran a, anu ngabalukarkeun primér nyaéta urang moal bisa kaluar caina di time.Now pancuran ieu bisa ngajawab problem.When ieu kami nganggo cai haneut sareng mareuman caina, sarta kami Ngahurungkeun deui, nu cai masih warm.Can ulah parobahan suhu. Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS, sarta gaduh airtightness.This alus pancuran bisa dihapus, éta gampang pikeun bilas jero.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • ZH2298-2: ZH2298-1
  • jéntré produk

    Tags produk

    caina geus wasted nalika urang butuh pancuran a, anu ngabalukarkeun primér nyaéta urang moal bisa kaluar caina di time.Now pancuran ieu bisa ngajawab problem.When ieu kami nganggo cai haneut sareng mareuman caina, sarta kami Ngahurungkeun deui, nu cai masih warm.Can ulah parobahan suhu.

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS, sarta gaduh airtightness.This alus pancuran bisa dihapus, éta gampang pikeun bilas jero.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !