pancuran leungeun hemat cai

Pondok Description:

Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep cai conservation.laser boring bisa nyieun rupa cai na lemes, tapi fungsi pangpentingna nyaéta yén nyimpen water.When Anjeun nyandak pancuran geusan murag comfortable.This pancuran leungeun anu diwangun tina ABS, sarta mibanda alus airtightness.During nganggo pancuran leungeun, eta moal ngarobah hideung, lantaran tina airtightness alus .And pancuran ieu leungeun tiasa gampang pikeun muka tur bersih jero. téhnologi ngawatesan ayeuna bisa nyieun ékonomi cai.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2135C-2
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep cai conservation.laser boring bisa nyieun rupa cai na lemes, tapi fungsi pangpentingna nyaéta yén nyimpen water.When Anjeun nyandak pancuran geusan murag comfortable.This pancuran leungeun anu diwangun tina ABS, sarta mibanda alus airtightness.During nganggo pancuran leungeun, eta moal ngarobah hideung, lantaran tina airtightness alus .And pancuran ieu leungeun tiasa gampang pikeun muka tur bersih jero. téhnologi ngawatesan ayeuna bisa nyieun ékonomi cai.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !