fungsi hiji

Pondok Description:

Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, ogé bisa nempatkeun sabagian panggih inside.And pancuran ieu panangan éta gampang pikeun ngabersihan, anti fouling.This pancuran leungeun tiasa masihan kulawarga anjeun sehat ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2089T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, ogé bisa nempatkeun sabagian panggih inside.And pancuran ieu panangan éta gampang pikeun ngabersihan, anti fouling.This pancuran leungeun tiasa masihan kulawarga anjeun hiji pangalaman pancuran séhat.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali