fungsi hiji

Pondok Description:

Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, ogé bisa nempatkeun sabagian panggih inside.And pancuran ieu panangan éta gampang pikeun ngabersihan, anti fouling.This pancuran leungeun tiasa masihan kulawarga anjeun sehat ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2089-3
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, ogé bisa nempatkeun sabagian panggih inside.And ieu pancuran leungeun éta gampang pikeun ngabersihan, anti fouling.This pancuran leungeun tiasa masihan kulawarga anjeun sehat pancuran experience.This pancuran boga warna béda, éta pisan jarang dina pancuran hand.It urang biru jeung bodas beling colour.It boga konotasi budaya tradisional Cina, éta pisan fashionable on pancuran hand.Can hayu Anjeun ngalaman budaya Cina.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !