Multifunctional

Pondok Description:

Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina PC na ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, urang tiasa nempatkeun bola énergi mineral, bola énergi tourmaline atanapi purifikasi Cai karbon diaktipkeun dina side.And ieu pancuran leungeun éta EA ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2092T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina PC na ABS. leungeun pancuran Ieu gaduh bal kakuatan, bal mineral atawa bal anion jero, anjeun tiasa milih type.The bal kudu disinfection, kaséhatan baktéri cai function.The ngaliwatan bal na disaring, jadi leuwih healthy.There mangrupakeun gudang misah jero, urang tiasa nempatkeun bola énergi mineral, bola énergi tourmaline atanapi purifikasi Cai karbon diaktipkeun dina side.And ieu pancuran leungeun éta gampang pikeun ngabersihan, anti fouling.And pancuran ieu leungeun mibanda dalapan fungsi béda: hujan, halimun semprot, urut, froth, dina -off, antara hujan jeung halimun semprot, antara hujan jeung urut, antara hujan jeung froth.When Anjeun nyandak pancuran, Anjeun bisa ngarobah cai béda nyandak, éta méré Anjeun pangalaman béda.

     

    1. ball énergi Mineral

    ball énergi Mineral mangrupakeun mineral.There alam anu 18 rupa elemen renik kaasup kalium, natrium, kalsium, magnesium, fosfor elemen konstanta sarta séng, beusi, selenium, tambaga, Indonesia, iodin, fluorine, sarta asam silicic

    Nyerep zat ngabahayakeun sarta ngaleupaskeun elemen renik, tur saluyukeun kualitas cai, Ngaronjatkeun oksigén dina cai

     

    1. ball énergi Tourmaline

    ball énergi Tourmaline, sintésis anion jeung neundeun vitamin teu bisa ukur nyumbang kana manusa teh, ningkatkeun jeung aktipkeun kagiatan fisiologis awak, pikir salaku dahareun vitamin, mun manusa ngabogaan influence.Improve pohara penting sistim imun anjeun; dina waktu nu sarua, éta bisa ménta efek aktif, anu stabilisasi amonia jeung passivation beusi, anu bisa nyegah dibentukna bola énergi rust.Tourmaline beureum ngandung sagala rupa mineral alam, kudu séng, litium, iodin, selenium na 20 rupa lianna unsur renik ésénsial, sékrési slow di cai dimurnikeun merata, sangkan cai aktivasina ngandung leuwih mangpaat minerals.With a ayeuna lemah, mineral anu gampang diserep sarta mangrupakeun hiji sumber unggulan mineral.

     

    1. karbon purifikasi cai diaktipkeun

    Dipiceun zat organik atawa racun tina cai sarta purify cai ku porous solid ngamurnikeun kualitas caina surface.And, nyoplokkeun bau bau, nyoplokkeun logam beurat jeung koloni di caina, sarta ngaronjatkeun kualitas kualitas caina


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !