leungeun pancuran Multifunctional

Pondok Description:

Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS tur mibanda airtightness alus, Sigana mah a mirror.And pancuran ieu leungeun geus tilu fungsi, éta mibanda tilu cai outlet.Streamlined design béda masihan anjeun grip.You alus bisa boga pancuran alus experience.And non-splicing awak utama, éta hésé bocor water.Black panel éta alus tetep beresih.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2209
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional distribution pancuran outlet bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun tina ABS tur mibanda airtightness alus, Sigana mah a mirror.And pancuran ieu leungeun geus tilu fungsi, éta mibanda tilu cai outlet.Streamlined design béda masihan anjeun grip.You alus bisa boga pancuran alus experience.And non-splicing awak utama, éta hésé bocor water.Black panel éta alus tetep beresih.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !