leungeun Multifunctional pancuran ZH2123B

Pondok Description:

Rasional outlet distribution pancuran bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun desain ABS.Streamlined masihan anjeun pancuran panel alus grip.Large tiasa masihan anjeun beuki cai ngadistribusikaeun, ku kituna anjeun bisa boga alus design pancuran experience.Good jeung lima béda warna bisa choose.And non-splicing awak utama, éta hésé bocor cai.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rasional outlet distribution pancuran bisa tetep conservation.This cai pancuran leungeun anu diwangun desain ABS.Streamlined masihan anjeun pancuran panel alus grip.Large tiasa masihan anjeun beuki cai ngadistribusikaeun, ku kituna anjeun bisa boga alus design pancuran experience.Good jeung lima béda warna bisa choose.And non-splicing awak utama, éta hésé bocor cai.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !