Tulung

Question1: Kumaha ngahubungan pabrik anjeun?

Jawaban: Anjeun bisa ngirim surat pikeun Email urang, Wechat jeung Whatsapp.

Email: alan@ningboware.com.

Wechat: shi386631402 

Whatsapp: +86 15706846244

 

Question2: Naon nami pabrik anjeun? Na dimana aya pabrik anjeun?

Ngajawab: Ngaran pabrik téh Cixi Zhonghe Saniter Perkakas Factory

Tur lokasi geografis: No.3, Jiangxi Jalan, Cangtian Changhe Bandar, Cixi Kota, Zhejiang Cina


WhatsApp Online Chat !