Ndihmë

Question1: Si të kontaktoni fabrikën tuaj?

Përgjigje: Ju mund të dërgoni mesazh në email tonë, WeChat dhe Whatsapp.

Email: alan@ningboware.com.

WeChat: shi386631402 

Whatsapp: +86 15706846244

 

Question2: Cili është emri i fabrikës tuaj? Dhe ku është fabrika juaj?

Përgjigje: Emri i fabrikës është Cixi Zhonghe Sanitar Appliance Factory

Dhe vendndodhja gjeografike: No.3, Jiangxi Road, Cangtian Changhe Town, Cixi City, Zhejiang China


WhatsApp Online Chat !