padusan tangan daya banyu

Short Description:

Banyu boroske nalika kita njupuk padusan, sabab utamané kita ora bisa mati ing banyu ing time.Now padusan iki bisa ngatasi problem.When iki digunakake banyu anget lan mati banyu, lan kita nguripake maneh, ing banyu isih warm.Can supaya owah-owahan suhu. Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS, lan duwe airtightness.This apik padusan bisa dibusak, iku gampang kanggo mbilas nang.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • ZH2298-2: ZH2298-1
  • Detail produk

    Tags Product

    Banyu boroske nalika kita njupuk padusan, sabab utamané kita ora bisa mati ing banyu ing time.Now padusan iki bisa ngatasi problem.When iki digunakake banyu anget lan mati banyu, lan kita nguripake maneh, ing banyu isih warm.Can supaya owah-owahan suhu.

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS, lan duwe airtightness.This apik padusan bisa dibusak, iku gampang kanggo mbilas nang.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !