padusan tangan daya banyu

Short Description:

Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep banyu conservation.laser boring bisa nggawe nggoleki banyu lan Gamelan, nanging fungsi paling penting iku nyimpen water.When njupuk padusan sampeyan bakal ambruk comfortable.This padusan tangan wis dibangun saka ABS, lan duwe apik airtightness.During nggunakake padusan tangan, iku ora bakal ngowahi ireng, amarga saka airtightness apik .Lan padusan tangan iki bisa dadi gampang kanggo mbukak lan resik nang. teknologi matesi saiki bisa nggawe ekonomi banyu.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2135C-2
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep banyu conservation.laser boring bisa nggawe nggoleki banyu lan Gamelan, nanging fungsi paling penting iku nyimpen water.When njupuk padusan sampeyan bakal ambruk comfortable.This padusan tangan wis dibangun saka ABS, lan duwe apik airtightness.During nggunakake padusan tangan, iku ora bakal ngowahi ireng, amarga saka airtightness apik .Lan padusan tangan iki bisa dadi gampang kanggo mbukak lan resik nang. teknologi matesi saiki bisa nggawe ekonomi banyu.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !