fungsi

Short Description:

Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS. tangan padusan iki duwe bal daya, bal Mineral utawa bal anion nang, sampeyan bisa milih type.The bal duwe disinfection, kesehatan bactericidal banyu function.The mbukak liwat bal lan saring, dadi luwih healthy.There iku papan panyimpenan kapisah nang, uga kita bisa sijine sawetara pet inside.And padusan iki tangan iku gampang kanggo ngresiki, anti-fouling.This padusan tangan bisa menehi kulawarga sehat ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2089-3
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS. tangan padusan iki duwe bal daya, bal Mineral utawa bal anion nang, sampeyan bisa milih type.The bal duwe disinfection, kesehatan bactericidal banyu function.The mbukak liwat bal lan saring, dadi luwih healthy.There iku papan panyimpenan kapisah nang, uga kita bisa sijine sawetara pet inside.And iki padusan tangan iku gampang kanggo ngresiki, anti-fouling.This padusan tangan bisa menehi kulawarga sehat padusan experience.This padusan duwe werna, iku banget langka ing padusan hand.It kang biru lan putih porselen colour.It wis konotasi budaya tradisional Cina, iku banget modern ing padusan hand.Can supaya nemu Tionghoa.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !