multifunctional

Short Description:

Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS. tangan padusan iki duwe bal daya, bal Mineral utawa bal anion nang, sampeyan bisa milih type.The bal duwe disinfection, kesehatan bactericidal banyu function.The mbukak liwat bal lan saring, dadi luwih healthy.There iku papan panyimpenan kapisah nang, uga kita bisa sijine sawetara pet inside.And padusan iki tangan iku gampang kanggo ngresiki, anti-fouling.This padusan tangan bisa menehi kulawarga sehat ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2094T
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS. tangan padusan iki duwe bal daya, bal Mineral utawa bal anion nang, sampeyan bisa milih type.The bal duwe disinfection, kesehatan bactericidal banyu function.The mbukak liwat bal lan saring, dadi luwih healthy.There iku papan panyimpenan kapisah nang, uga kita bisa sijine sawetara pet inside.And padusan iki tangan iku gampang kanggo ngresiki, anti-fouling.This padusan tangan bisa menehi kulawarga padusan sehat experience.And padusan tangan iki multifunctional padusan hand.When njupuk padusan, sampeyan bisa ngganti banyu beda kanggo njupuk, menehi pengalaman beda.

     

    1. werni energi Mineral

    werni energi Mineral punika mineral.There alam 18 jinis tilak unsur kalebu kalium, sodium, kalsium, magnesium, fosfor unsur pancet lan seng, wesi, selenium, tembaga, strontium, yodium, fluorine, lan asam silicic

    Nresep bahan kimia mbebayani lan nerbitaké tilak unsur, lan nyetel kualitas banyu, Tambah oksigen ing banyu

     

    1. werni energi Tourmaline

    werni energi Tourmaline, sintesis anion lan panyimpenan saka vitamins ora bisa mung kontribusi kanggo manungsa, nambah lan ngaktifake aktivitas fisiologis awak, iku minangka pangan saka vitamins, kanggo manungsa wis influence.Improve penting banget sistem imun; ing wektu sing padha, iku bisa diwenehi efek aktif, ing stabil saka Ammonia lan reaksine saka wesi, kang bisa nyegah tatanan ing werni energi rust.Tourmaline abang ngandhut kabeh jinis mineral alam, duwe seng, lithium, yodium, selenium lan 20 jinis tilak unsur penting, release alon ing diresiki banyu roto-roto, nggawe banyu aktifitas ngemot liyane migunani minerals.With saiki banget, mineral sing gampang digunakke lan sumber banget mineral.

     

    1. karbon banyu dimurnèkaké aktif

    Ngetokaké bahan organik utawa beracun saka banyu lan ngresiki banyu dening keropos ngalangi sesuci banyu kualitas surface.And, njabut ambu ora enak ambu ora enak, njabut logam abot lan koloni ing banyu, lan ningkataken mutu kualitas banyu

     


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !