tangan padusan multifunctional

Short Description:

Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS lan duwe airtightness apik, katon kaya mirror.And padusan tangan iki wis telung fungsi, iku duwe telung banyu outlet.Streamlined desain beda menehi grip.You apik bisa duwe padusan apik experience.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor water.Black panel iku apik kanggo njaga resik.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model: ZH2209
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS lan duwe airtightness apik, katon kaya mirror.And padusan tangan iki wis telung fungsi, iku duwe telung banyu outlet.Streamlined desain beda menehi grip.You apik bisa duwe padusan apik experience.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor water.Black panel iku apik kanggo njaga resik.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !