tangan multifunctional padusan ZH2123B

Short Description:

Nyoto stopkontak distribusi padusan bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka desain ABS.Streamlined menehi padusan panel apik grip.Large bisa menehi liyane banyu disebaraké, supaya sampeyan bisa duwe apik desain padusan experience.Good lan limang beda werna sampeyan bisa choose.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor banyu.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto stopkontak distribusi padusan bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka desain ABS.Streamlined menehi padusan panel apik grip.Large bisa menehi liyane banyu disebaraké, supaya sampeyan bisa duwe apik desain padusan experience.Good lan limang beda werna sampeyan bisa choose.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor banyu.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk