Multifunctional tangan padusan ZH2055C-3

Short Description:

Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS lan duwe airtightness apik, katon kaya desain mirror.Streamlined menehi padusan panel apik grip.Large bisa menehi liyane banyu disebaraké, supaya sampeyan bisa duwe apik desain padusan experience.Good lan werna sing bisa choose.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor banyu.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Nyoto distribusi padusan stopkontak bisa tetep conservation.This banyu udan tangan wis dibangun saka ABS lan duwe airtightness apik, katon kaya desain mirror.Streamlined menehi padusan panel apik grip.Large bisa menehi liyane banyu disebaraké, supaya sampeyan bisa duwe apik desain padusan experience.Good lan werna sing bisa choose.And non-pamotongan awak utama, iku hard kanggo bocor banyu.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk