bantuan

Question1: Carane hubungi pabrik Panjenengan?

Jawaban: Sampeyan bisa ngirim pesen kanggo Email kita, Wechat lan Whatsapp.

Email: alan@ningboware.com.

Wechat: shi386631402 

Samsung: +86 15706846244

 

Question2: Apa iku jeneng pabrik Panjenengan? Lan ing ngendi iku pabrik Panjenengan?

Jawaban: Jeneng Pabrik Cixi Zhonghe Sanitary Appliance Factory

Lan lokasi geografi: No.3, Jiangxi Road, Cangtian Changhe Town, Cixi City, Zhejiang China


WhatsApp Online Chat !